Iitin Pallolle onnistunut ryöstöretki - Kolme pointtia Loviisa pelistä

13.06.2023

Maanantai-illan kamppailu kuumassa Loviisassa oli Iitin Pallon näytöstä. Tasapainoinen esitys sarjakärkeä vastaan palkittiin lopulta 0-2 voitolla. Ottelun parhaana palkittiin 0-1 maalin iskenyt Tuomas Makkonen.

Työnteko palkittiin

Iitin Pallon työteliäs asenne oli jälleen valttia. Vastustajaa saatiin horjutettua oikeanlaisella tilanne kovuudella ja sinnikkäällä paineella läpi ottelun.

Laidoista löytyi ottelun onnistujia

Tuomas Makkonen, Teemu Pienmunne & Lauri Turunen pelasivat vahvan ottelun laidoilla. Makkonen vei Iitin johtoon 20. minuutin kohdalla päästyään läpiajoon. Turunen iski Urheiluruutu maalinsa ajassa 57. minuuttia.