Otteluraportti: Iitin Pallo taipui sarjakärjelle

10.07.2024

Iitin Pallo kohtasi maanantaina 8. heinäkuuta sarjakärki Lahden Unitedin, joka saapui Ravilinnan nurmikentälle ilman tappioita. Ravilinnan lehtereille oli saapunut runsaslukuinen yleisö seuraamaan ottelua. Sarjakärki oli kuitenkin tyly vieras. Lahden United vei pisteet Ravilinnasta 0-4 lukemin. Kotijoukkueen parhaana palkittiin keskikentällä uurastanut Lauri Turunen

Taistelu ei riittänyt, vastustaja oli parempi

Iittiläisillä oli mahdollisuus karata ottelussa varkain 1-0 johtoon, mutta Niki Koskisen maalintekoyritys tyssäsi vieraiden ylärimaan ottelun alkuminuuteilla. Lahti siirtyi ottelussa kyseenalaisesti johtoon ottelun 24. minuutilla. Selkeä paitsio maali hyväksyttiin, joka tarkoitti 0-1 tilannetta. Lisää vettä tuli tupaan 33. minuutilla, kun Lahti siirtyi 0-2 johtoon.

Toisella puoliajalla ei kohennusta tilanteeseen saatu. Lahti lisäsi johtoaan ja meni ansaittuun voittoon.

Yksi mies onnistui ainoastaan maalinteossa

Lahden Unitedin Afila Bodo Victor Emmanuel oli pitelemätön Ravilinnassa. Liukasliikkeinen hyökkääjä iski neljä osumaa iittiläisten verkkoon. Tämän kauden maalisaldo 10 ottelun jälkeen on vakuuttava 31 osumaa. Lahti johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Iittiläiset pysyvät sarjataulukon jaetulla neljännellä sijalla, kun yhdeksän ottelua on pelattu.

Keskikentän trio Turunen - Kukkola - Puhalainen suoritti hyvin

Iittiläisten keskikentän kolmikko suoritti Lahtea vastaan hyvällä intensiteetillä. Lauri Turunen pelasi jälleen kerran erinomaisen ottelun iittiläisten keskikentällä. Turunen teki useamman erinomaisen riiston ottelun aikana. Lauri Kukkola pelasi ensimmäisen ottelun Iitin Pallossa. 31-vuotias Kukkola siirtyi iittiläisten riveihin viime viikolla. Kukkola on aiemmin edustanut Kumua ja VoPpkia. Kukkolan otteista iittiläiset pääsevät nauttimaan koko loppukauden ajan.

Iitin Pallon seuraava ottelu pelataan 23. heinäkuuta Hausjärvellä. Seuraava kotiottelu on 2. elokuuta.