Valtarin Apteekin otteluraportti

11.10.2024

𝐊𝐲𝐥𝐣𝐲𝐤𝐬𝐞𝐭 𝐭𝐚𝐢𝐩𝐮𝐢 𝐒𝐁 𝐇𝐞𝐢𝐧𝐨𝐥𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐤𝐚𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐭𝐢𝐚𝐯𝐚𝐮𝐤𝐬𝐞𝐬𝐬𝐚

Kyljykset - SB Heinola (0-1, 2-2, 1-3)

Kyljysten kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi tiukasta taistelusta huolimatta tappioon, kun SB Heinola vei voiton maalein 3-6. Valtarin apteekin parhaana palkittiin Joel Puntti. Mestan nälkäisin pelaaja ottelussa oli Leevi Paavilainen.

Ottelun kulku: Heinola johti ottelua avauserästä lähtien ja karkasi toisessa erässä 0-3-johtoon. Kyljykset kavensivat Ville Ala-Outisen ja Joel Puntin osumilla, mutta Heinola piti johtoasemansa kolmannessa erässä.

Ennakkohetket: Ennen peliä Kyljykset palkitsi Severi Poreveden 100 tehopisteen rajapyykin saavuttamisesta ja onnitteli Henri Haapaniemeä lapsen syntymästä. Lisäksi ennen ottelua hiljennyttiin hiljaiseen hetkeen Sami Henttosen muistolle.

Tulevat ottelut: Kyljykset kohtaavat seuraavaksi paikalliskamppailussa Kouvolan Susien kakkosjoukkueen Ravilinnassa ensi lauantaina klo 17.00. Ottelusta odotetaan kiihkeää, sillä Kouvolan joukkueessa on useita tuttuja pelaajia iittiläisille.

SB Heinola -ottelun tilastoja:

Lauri Turunen 1+1 Ville Ala-Outinen 1+1 Joel Puntti 1+0 (Valtarin apteekin paras pelaaja) Arto Rossi 0+1 Leevi Paavilainen (Mestan nälkäisin pelaaja) Maalivahti Henri Haapaniemi 22/28,torjuntaprosentti 78.5%